Η σωστή επιλογή από το 1989

ΣΙΓΟΥΡΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΜΕΘΟΔΙΚΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ , ΓΡΗΓΟΡΑ

Δήμητρα Μαντζούκα

matzoukaΗ Δήμητρα Μαντζούκα γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μοσχάτο, Αττικής.

Πήγε δημοτικό σχολείο στο Μοσχάτο και γυμνάσιο-λύκειο στο Pierce College (Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος) στην Αγία Παρασκευή, όπου εκτός από τα Ελληνικά, τελείωσε και δύο γλώσσες, Αγγλικά και Γαλλικά.

Από πολύ μικρή έλεγε ότι ήθελε να γίνει δασκάλα και παρόλο που παράλληλα με τις σπουδές της πειραματίστηκε για 8 χρόνια στον κλάδο της ναυτιλίας, τελικά την κέρδισε η αγάπη της για τα παιδιά και την διδασκαλία. Έτσι το 1999 άνοιξε το δικό της φροντιστήριο ξένων γλωσσών στην Ανω Γλυφάδα, το οποίο διεύθυνε αλλά και δίδασκε για 5 χρόνια.

Το 2004 και αφού είχε γνωρίσει  τον σύζυγό της, μόνιμο κάτοικο Δερβενίου, επιλέγοντας καλύτερη ποιότητα ζωής, αποφάσισε να μετοικίσει στο Δερβένι. Από τότε έχει την τύχη να εργάζεται ως καθηγήτρια Αγγλικών στα έμπειρα φροντιστήρια του Λάμπη Φίλη, όπου υπήρχε και υπάρχει μία αρμονική και ουσιαστική συνεργασία τόσο με τις συναδέλφους καθηγήτριες όσο και με τον ίδιο τον κύριο Φίλη. Είναι αξιοσημείωτο ότι το κλίμα που κυριαρχεί στα φροντιστήρια είναι αυτό μιας μεγάλης οικογένειας που έχει ως κύριο μέλημά της τη μόρφωση, την καλλιέργεια και την πρόοδο των παιδιών.

Διδάσκει σχεδόν σε όλα τα επίπεδα και είναι ιδιαίτερα έμπειρη στη διδασκαλία της γραμματικής. Παράλληλα είναι εξετάστρια προφορικών του διεθνή εξεταστικού φορέα Edexcel και αυτό έχει ως αποτέλεσμα  να είσαι σε θέση  να γνωρίζει καλά τον τρόπο προετοιμασίας των μαθητών για κάποιο πτυχίο. Αισθάνεται τυχερή που έχει καταφέρει με τους περισσότερους μαθητές της εκτός από δασκάλα τους να είναι και φίλη και έτσι το μάθημά της να είναι πιο ευχάριστο και παράλληλα να κερδίζει τόσα πολλά από αυτή τη σχέση της  με τα παιδιά.

Τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της ζωής της είναι τα δύο της παιδιά και στόχος της, λόγω της αγάπης για τη διδασκαλία, είναι να έχει την δυνατότητα να υπηρετεί  αυτό το επάγγελμα όσα περισσότερα χρόνια μπορεί.

επιστροφή

 

ΑΓΓΛΙΚΑ ΜΕΣΩ SKYPE
και ON LINE!
 

Βρεiτε μας

Κεντρικό
homeLogoΑδαμοπούλου 10, Ξυλόκαστρο, ΤΚ 20400
homeLogo27430 22135, 694 558 0359
Παράρτημα Δερβενίου
homeLogoΠάροδος Πανταζοπούλου, Δερβένι, ΤΚ 20009
homeLogo27430 31999
Νέο Παράρτημα Ξυλοκάστρου
homeLogoΠατρών 21Δ, Συνοικισμός Ξυλοκάστρου, ΤΚ 20400
homeLogo27430 22134

Πιστοποηση Υπηρεσιων

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «ΤΟ ΓΛΩΣΣΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ» είναι πιστοποιημένο με το Διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2008 (Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας - Εφαρμογή Συστήματος Διασφάλισης Υπηρεσιών)