Η σωστή επιλογή από το 1989

ΣΙΓΟΥΡΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΜΕΘΟΔΙΚΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ , ΓΡΗΓΟΡΑ

Έφη Σπανού

spanouH Έφη Σπανού είναι γραμματέας στο "Γλωσσικό Εργαστήρι" Δερβενίου. Γεννήθηκε στη Λυγιά Κορινθίας.

Είναι έγγαμη με 3 παιδιά και έκτοτε μένει στο Στόμιο Κορινθίας. Είναι απόφοιτος επαγγελματικού Λυκείου Ξυλοκάστρου, κάτοχος Lower του Cambridge και γνώσεις της αγγλικής γλώσσας σε advanced επίπεδο. 

Εργάζεται στο φροντηστήριο από το 1994. Ξεκίνησε την εργασία της στα υποκαταστήματα της Λυκοποριάς και των Πιτσών και από το 1995 έως τώρα εργάζεται στο εκπαιδευτικό κέντρο Δερβενίου.

Αυτό που είχε από την αρχή σαν στόχο ήταν να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη του εργοδότη της, των γονέων και των παιδιών τους, καθώς επίσης την καλή συνεργασία με το υπόλοιπο προσωπικό. Πάντα πρόθυμη να ενημερωθεί σε όλους τους τομείς που απαιτούσε ο ρόλος της στο γραφείο.

Η αγάπη της για τα παιδιά ήταν φανερή από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες στην εργασία της. Έτσι αναπτύχθηκε μία σχέση εμπιστοσύνης αμοιβαία μεταξύ της Έφης και των μαθητών.

Βασικές προϋποθέσεις για μια γραμματέα είναι να την διακρίνει η εμπιστοσύνη, η τιμιότητα , η υπευθυνότητα, η ευγένεια και προπάντων το χαμόγελο. Η Έφη τα διαθέτει αυτά καθώς όλα αποτελούν τα δυνατά της σημεία. Η Έφη έχει καταφέρει να υπάρχει πολύ καλή επικοινωνία μεταξύ της διεύθυνσης και των γονέων.

Έχει άψογη συνεργασία με όλο το προσωπικό του φροντιστηρίου και πάντα προσπαθεί το περιβάλλον εργασίας να είναι φιλικό. Το καλό επίπεδο γνώσης της αγγλικής γλώσσας αποτελεί εφόδιο για την άψογη συνεργασία και με τις καθηγήτριες εξωτερικού, οι οποίες εργάζονται στο Γλωσσικό εργαστήρι.

Η παρουσία της Έφης δημιουργεί ένα ζεστό, φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον!

επιστροφή

 

ΑΓΓΛΙΚΑ ΜΕΣΩ SKYPE
και ON LINE!
 

Βρεiτε μας

Κεντρικό
homeLogoΑδαμοπούλου 10, Ξυλόκαστρο, ΤΚ 20400
homeLogo27430 22135, 694 558 0359
Παράρτημα Δερβενίου
homeLogoΠάροδος Πανταζοπούλου, Δερβένι, ΤΚ 20009
homeLogo27430 31999
Νέο Παράρτημα Ξυλοκάστρου
homeLogoΠατρών 21Δ, Συνοικισμός Ξυλοκάστρου, ΤΚ 20400
homeLogo27430 22134

Πιστοποηση Υπηρεσιων

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «ΤΟ ΓΛΩΣΣΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ» είναι πιστοποιημένο με το Διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2008 (Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας - Εφαρμογή Συστήματος Διασφάλισης Υπηρεσιών)