Η σωστή επιλογή από το 1989

ΣΙΓΟΥΡΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΜΕΘΟΔΙΚΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ , ΓΡΗΓΟΡΑ

Άννα Μανώλη

manwliΗ Άννα Μανώλη είναι 30 ετών, παντρεμένη, με ένα γιο 5 ετών και ζει στο Ξυλόκαστρο. Εργάζεται στο φροντιστήριο «Το Γλωσσικό Εργαστήρι» από το 2002 ως καθηγήτρια Αγγλικής γλώσσας.

Υπήρξε και η ίδια μαθήτρια του φροντιστηρίου από όπου και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Αγγλική γλώσσα με τον τίτλο του Proficiency του Πανεπιστημίου του Cambridge. Στη συνέχεια ακολούθησε μια σειρά μαθημάτων πάνω στην διδασκαλία και οργάνωση μαθημάτων (TESOL). Επίσης, έλαβε μέρος σε ειδικές εξετάσεις αξιολόγησης καθηγητριών ξένων γλωσσών (TKT) όπου και βαθμολογήθηκε με άριστα σε όλους τους τομείς.

Κατά τη διάρκεια των 11 ετών, της παρουσίας της στο φροντιστήριο έχει διδάξει σε πολλά διαφορετικά επίπεδα, αλλά κυρίως σε παιδιά προσχολικής ηλικίας (pre junior), προκαταρκτικές τάξεις (a,b junior) και κανονικές τάξεις (Α ως C Senior).

Η Άννα είναι πολύ φιλική και προσιτή με τα παιδιά και αυτό φαίνεται από τη σχέση που αναπτύσσει μαζί τους εντός αλλά και εκτός τάξης. Αγαπάει πολύ τη δουλειά της και είναι πάντα οργανωμένη ώστε να επιτυγχάνει όσο το δυνατό μεγαλύτερο ενδιαφέρον και απόδοση από τους μαθητές της. Βρίσκεται πάντα στη διάθεση τους για απορίες και τους εμψυχώνει σε κάθε προσπάθεια τους. Ενθαρρύνει τα παιδιά να λειτουργούν σε πνεύμα οικειότητας και συνεργασίας μέσα στην τάξη και αφιερώνει χρόνο για συζήτηση σε κάθε ένα χωριστά, πάντα με στόχο την επιτυχία στην εκμάθηση της γλώσσας. Συνεργάζεται και επικοινωνεί με τους γονείς, για την ενημέρωση τους σχετικά με την πρόοδο των μαθητών αλλά και για την επίλυση τυχόν προβλημάτων στη πορεία των σπουδών τους.

Η σχέση της με τις συναδέλφους καθηγήτριες αλλά και με το διευθυντή Λάμπη Φίλη είναι άριστες. Είναι πάντα πρόθυμη να εργαστεί ομαδικά και να συνεργαστεί με όλο το προσωπικό αλλά και να δώσει ή να δεχτεί συμβουλές που έχουν σαν στόχο το μαθησιακό όφελος όλων των μαθητών.

επιστροφή

ΑΓΓΛΙΚΑ ΜΕΣΩ SKYPE
και ON LINE!
 

Βρεiτε μας

Κεντρικό
homeLogoΑδαμοπούλου 10, Ξυλόκαστρο, ΤΚ 20400
homeLogo27430 22135, 694 558 0359
Παράρτημα Δερβενίου
homeLogoΠάροδος Πανταζοπούλου, Δερβένι, ΤΚ 20009
homeLogo27430 31999
Νέο Παράρτημα Ξυλοκάστρου
homeLogoΠατρών 21Δ, Συνοικισμός Ξυλοκάστρου, ΤΚ 20400
homeLogo27430 22134

Πιστοποηση Υπηρεσιων

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «ΤΟ ΓΛΩΣΣΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ» είναι πιστοποιημένο με το Διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2008 (Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας - Εφαρμογή Συστήματος Διασφάλισης Υπηρεσιών)