Η σωστή επιλογή από το 1989

ΣΙΓΟΥΡΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΜΕΘΟΔΙΚΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ , ΓΡΗΓΟΡΑ

Νηπιακά Τμήματα

Βρισκόμαστε σε μία εποχή η οποία μας επιβάλει να μιλάμε μια ή δύο γλώσσες παραπάνω από τη μητρική μας. Κατά συνέπεια, έχουμε από τα παιδιά όλο και περισσότερες απαιτήσεις και έτσι φροντίζουμε να ξεκινούν μαθήματα αγγλικών από πολύ νεαρή ηλικία. Αυτό γιατί σωστό είναι να τα μαθαίνουν σχεδόν παράλληλα με τη μητρική τους γλώσσα. 

Στο φροντιστήριό μας έχουμε καθιερώσει και λειτουργούμε τα νηπιακά τμήματα για παιδιά ηλικίας από 5 έως 7 ετών. Σ’ ένα ευχάριστο περιβάλλον, με το κατάλληλο εκπαιδευτικό υλικό και καθηγητές, συνδυάζουμε γνώση και παιχνίδι ώστε το παιδί να έχει την εντύπωση ότι το χρόνο που διαθέτει στη μόρφωση, τον διαθέτει ουσιαστικά στο παιχνίδι. Κατ' αυτό το τρόπο ακόμη και ο αδιάφορος μαθαίνει να αγαπά τη γλώσσα και αργότερα η εξέλιξη είναι πιο εύκολη και πιο σύντομη.  

Το παιδί δεν έχει εργασία στο σπίτι, όλες οι εργασίες γίνονται με τη δασκάλα.

Στο φροντιστήριό μας ψάχνουμε πάντα να βρούμε μεθόδους που θα διευκολύνουν την πορεία του παιδιού προς τη μάθηση και την αφομοίωση της γλώσσας που του είναι τελείως άγνωστη μα και που πρέπει να του γίνει κτήμα του όπως η μητρική του. Τααποτελέσματααυτής της προσπάθειας είναι γνωστά σε όλους. Οι βάσεις που ο μικρός μαθητής θέτει στα πρώτα δειλά του βήματα είναι το κλειδί της μετέπειτα επιτυχίας,

Στο φροντιστήριό μας δεν πειραματιζόμαστε. Βαδίζουμε σταθερά όπως ξεκινήσαμε. Με γνώμονα την επιτυχία. Τα αποτελέσματά μας από το 1989 που ξεκινήσαμε αυτή τη πορεία, μιλούν από μόνα τους.

Ελάτε να ρωτήσετε και να ενημερωθείτε για τα πρωτοποριακά αυτά προγράμματα και να σας πληροφορήσουμε αναλυτικά για την μέχρι τώρα εμπειρία μας.

               ΕΝΑΡΞΗ ΝΗΠΙΑΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ:   ΟΚΤΩΒΡΗ και ΓΕΝΑΡΗ

ΑΓΓΛΙΚΑ ΜΕΣΩ SKYPE
και ON LINE!
 

Βρεiτε μας

Κεντρικό
homeLogoΑδαμοπούλου 10, Ξυλόκαστρο, ΤΚ 20400
homeLogo27430 22135, 694 558 0359
Παράρτημα Δερβενίου
homeLogoΠάροδος Πανταζοπούλου, Δερβένι, ΤΚ 20009
homeLogo27430 31999
Νέο Παράρτημα Ξυλοκάστρου
homeLogoΠατρών 21Δ, Συνοικισμός Ξυλοκάστρου, ΤΚ 20400
homeLogo27430 22134

Πιστοποηση Υπηρεσιων

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «ΤΟ ΓΛΩΣΣΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ» είναι πιστοποιημένο με το Διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2008 (Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας - Εφαρμογή Συστήματος Διασφάλισης Υπηρεσιών)