Η σωστή επιλογή από το 1989

ΣΙΓΟΥΡΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΜΕΘΟΔΙΚΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ , ΓΡΗΓΟΡΑ

30 χρόνια παρουσίας: Από το 1989!

Σαν χθες, χαραγμένη βαθιά στη μνήμη μας, ακριβώς πριν 30 χρόνια, Σεπτέμβρη του 1989,

η μέρα που ξεκινούσαμε, με μεγάλο μεράκι, αυτή την υπέροχη πορεία. Μία πορεία που με σταθερά και προσεκτικά βήματα, με σκληρή προσπάθεια, οδήγησε στο να κτίσουμε ένα φροντιστήριο που καθιερώθηκε στις συνειδήσεις των γονέων και έγινε συνώνυμο της επιτυχίας. Συνεχίζουμε δε, με το ίδιο μεράκι και αγάπη γι αυτό που κάνουμε, να διδάσκουμε την Αγγλική γλώσσα στη περιοχή μας, χωρίς αμφιταλαντεύσεις, και χωρίς εκπτώσεις στη ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε. “Αυστηροί” στις απαιτήσεις μας και στο όραμά μας : να μιλούν την Αγγλική γλώσσα σαν μητρική, ΟΛΟΙ οι μαθητές μας! Και σε αυτό, δε χωρούν συμβιβασμοί! 

Προσαρμόζοντας με προσοχή καινούργιες μεθόδους, στη παλιά πετυχημένη μας συνταγή. Με γνώμονα πάντα τη πρόοδο του μαθητή. Χρησιμοποιώντας τις νέες τεχνολογίες. Σε περιβάλλον που συνεχώς ανανεώνεται. Δεν είμαστε φειδωλοί εκεί που πιστεύουμε ότι ο μαθητής θα ωφεληθεί.

Οι επιτυχίες μας, όπως και οι μαρτυρίες των γονέων, είναι αδιάψευστος μάρτυρας όλων αυτών των προσπαθειών. Δυσκολίες πολλές, αλλά μέσα από τη διαρκή προσπάθεια, πετύχαμε το στόχο μας: “Ήρθαμε για να μείνουμε πολλά χρόνια’’! επαναλαμβάναμε διαρκώς. Και κρατήσαμε το λόγο μας. Και συνεχίζουμε :

Με σιγουριά για τη ποιότητα των υπηρεσιών μας

Με υπευθυνότητα και γνώση για τις υποχρεώσεις μας

Με μεθοδικότητα, όπως κάναμε όλα αυτά τα 24 χρόνια

Με την ίδια αποτελεσματικότητα που μας διακρίνει πάντα

Και όλα αυτά, χωρίς καθυστερήσεις, με τη ταχύτητα που χρειάζεται για να φτάσει το παιδί στο στόχο του, στο να μάθει να μιλά σωστά την Αγγλική γλώσσα.

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια. Και θέλουμε να διαβεβαιώσουμε ότι θα συνεχίσουμε με το ίδιο μεράκι και ζήλον

ΑΓΓΛΙΚΑ ΜΕΣΩ SKYPE
και ON LINE!
 

Βρεiτε μας

Κεντρικό
homeLogoΑδαμοπούλου 10, Ξυλόκαστρο, ΤΚ 20400
homeLogo27430 22135, 694 558 0359
Παράρτημα Δερβενίου
homeLogoΠάροδος Πανταζοπούλου, Δερβένι, ΤΚ 20009
homeLogo27430 31999
Νέο Παράρτημα Ξυλοκάστρου
homeLogoΠατρών 21Δ, Συνοικισμός Ξυλοκάστρου, ΤΚ 20400
homeLogo27430 22134

Πιστοποηση Υπηρεσιων

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «ΤΟ ΓΛΩΣΣΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ» είναι πιστοποιημένο με το Διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2008 (Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας - Εφαρμογή Συστήματος Διασφάλισης Υπηρεσιών)