Η σωστή επιλογή από το 1989

ΣΙΓΟΥΡΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΜΕΘΟΔΙΚΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ , ΓΡΗΓΟΡΑ

Κανονισμός λειτουργίας

Κανονισμός Λειτουργίας Φροντιστηρίου 

1. Οι εγγραφές για τους φοιτώντες μαθητές διενεργούνται με την ολοκλήρωση της σχολικής χρονιάς και κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μαθημάτων, για καλύτερη και έγκαιρη οργάνωση του προγράμματος του φροντιστηρίου.  Οι εγγραφές για τους νέους μαθητές διενεργούνται αρχές Σεπτέμβρη. Προκαταβολή: 30 ευρώ. Περισσότερες λεπτομέρειες στη γραμματεία. Τα μαθήματα ολοκληρώνονται μέσα Μάη για τις μεγάλες τάξεις (D' Senior και άνω) και τέλη Μάη για τις υπόλοιπες.

 2. Κατά τη διάρκεια του Ιουλίου παραδίδονται μαθήματα για τις τάξεις α’ Junior μέχρι C’ Senior (2 φορές εβδομαδιαία)  επανάληψης και προετοιμασίας για την επόμενη χρονιά, η δε φοίτηση είναι ουσιώδης. Οι υπόλοιπες τάξεις (D’ Senior και άνω) παρακολουθούν εντατικά καλοκαιρινά τμήματα για προετοιμασία στις εξετάσεις του Δεκέμβρη.

3. Το καλοκαίρι λειτουργούν επίσης εντατικά μαθήματα για τους ενδιαφερόμενους (a’ Junior - C’ Senior) (20 Ιουνίου – 31 Ιουλίου). Βασική προϋπόθεση για την παρακολούθηση αυτών των προγραμμάτων είναι να έχει ο μαθητής μέσο όρο πάνω από 85% κατά τη διάρκεια της προηγούμενης σχολικής χρονιάς.

4. Στο τέλος κάθε τριμήνου παραδίδονται βαθμοί προόδου στους γονείς. 

5. Είναι σημαντική η παρουσία των γονέων στις συγκεντρώσεις με σκοπό την ενημέρωση. Τουλάχιστον 1 φορά το μήνα, ο γονέας πρέπει να επιδιώκει ενημέρωση από τους καθηγητές.

6. Σε περίπτωση απουσίας του μαθητή να ενημερώνεται το φροντιστήριο. Διαφορετικά το φροντιστήριο ειδοποιεί τους γονείς.

7. Το φροντιστήριο παραμένει κλειστό κατά τη διάρκεια των επίσημων αργιών και διακοπών, όπως αυτές ορίζονται για τα σχολεία, χωρίς επιστροφή διδάκτρων.

8. Τα δίδακτρα καταβάλλονται μέχρι την 5η κάθε μήνα. Σε περίπτωση αδυναμίας καταβολής των διδάκτρων στον καθορισμένο χρόνο, παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε. Υπάρχει έκπτωση για εφάπαξ καταβολή. Σε περίπτωση διακοπής φοίτησης μέσα στο διάστημα 3 μηνών μετά την έναρξη των μαθημάτων, ο μαθητής δεν έχει την υποχρέωση πληρωμής των υπόλοιπων διδάκτρων. Διαφορετικά (σε περίπτωση διακοπής μετά την παρέλευση 3 μηνών) το υπόλοιπο των διδάκτρων καταβάλλεται εξ ολοκλήρου (εκτός αν συντρέχουν σοβαροί λόγοι υγείας).

9. Η συμμετοχή των μαθητών στις πανελλήνιες εξετάσεις PALSO ως μέτρο αξιολόγησης είναι υποχρεωτική. Επιπροσθέτως, ο μαθητής προσαρμόζεται στις ανάγκες των εξετάσεων.

10. Ο μαθητής πρέπει να απευθύνεται στη διεύθυνση σε περίπτωση που κάποιο θέμα σχετικά με τη φοίτησή του δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί από τον καθηγητή του. Ο μαθητής που θα σημειώσει 10 απουσίες δεν θα γίνεται δεκτός στις προαγωγικές εξετάσεις.

11. Ο κηδεμόνας αποδέχεται ανεπιφύλακτα τον τρόπο λειτουργίας του φροντιστηρίου, του οποίου είναι γνώστης.

Η Διεύθυνση

ΑΓΓΛΙΚΑ ΜΕΣΩ SKYPE
και ON LINE!
 

Βρεiτε μας

Κεντρικό
homeLogoΑδαμοπούλου 10, Ξυλόκαστρο, ΤΚ 20400
homeLogo27430 22135, 694 558 0359
Παράρτημα Δερβενίου
homeLogoΠάροδος Πανταζοπούλου, Δερβένι, ΤΚ 20009
homeLogo27430 31999
Νέο Παράρτημα Ξυλοκάστρου
homeLogoΠατρών 21Δ, Συνοικισμός Ξυλοκάστρου, ΤΚ 20400
homeLogo27430 22134

Πιστοποηση Υπηρεσιων

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «ΤΟ ΓΛΩΣΣΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ» είναι πιστοποιημένο με το Διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2008 (Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας - Εφαρμογή Συστήματος Διασφάλισης Υπηρεσιών)